Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D.PLATON (439988) - Sparta que te piso (490540) » 266680088: T29/R3

Copa 266680088 Información oficial sobre el partido 266680088 en Hattrick

13.01.2010 12:00:00
Copa: Temporada 29 / Ronda 3

C.D.PLATON Alineación oficial del equipo 'C.D.PLATON' en el partido 4 - 3 Sparta que te piso Alineación oficial del equipo 'Sparta que te piso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.D.PLATON Alineación oficial del equipo 'C.D.PLATON' en el partido 4 - 1 Sparta que te piso Alineación oficial del equipo 'Sparta que te piso' en el partido
Tiene un resultado normal 3.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D.PLATON

Goles Goles

  • 111 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41, Juan Castellet va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 111 Minuto 44 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Aritz Atarés va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. C.D.PLATON empatava el partit, 2 a 2, al minut 44.
  • 120 Minuto 61 (Gol de falta): El 3 - 2 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Christian Zarza al minut 61, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al C.D.PLATON i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 70 minuts, el tirador de faltes del C.D.PLATON va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Leopoldo Jacinto Galván, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): C.D.PLATON va estar a punt de posar-se per davant al minut 44 però Juan Castellet va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): Martin Voss de C.D.PLATON va abandonar el terreny de joc després de 39 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Miguel Brendariz va entrar en el seu lloc.

Sparta que te piso

Goles Goles

  • 171 Minuto 19 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Sergi Mauri que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Sparta.
  • 173 Minuto 42 (Gol por la derecha): Al minut 42 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Fernando Iturbide que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 152 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76, Sparta va reduir l'avantatge rival a 4 - 3, quan David Cerqueira va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 40 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Elio Gattoni va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 40 de joc.
  • 218 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner peinado): Sergi Mauri quasi marca en una jugada assajada de córner que Baltasar Carracedo havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Honorino Castellarnau de Sparta va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Honorino Castellarnau va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 44 (Lesión grave): Marco Lagoa, de Sparta, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. David Cerqueira el va substituir.