Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deportivo Deprabados (123359) - At.Féminas (1431474) » 266679807: T29/R3

Copa 266679807 Información oficial sobre el partido 266679807 en Hattrick

13.01.2010 12:00:00
Copa: Temporada 29 / Ronda 3

Deportivo Deprabados Alineación oficial del equipo 'Deportivo Deprabados' en el partido 0 - 1 At.Féminas Alineación oficial del equipo 'At.Féminas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Deportivo Deprabados Alineación oficial del equipo 'Deportivo Deprabados' en el partido 0 - 1 At.Féminas Alineación oficial del equipo 'At.Féminas' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo Deprabados

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 24 (Ocasión de contra por la derecha): Javier Agudo va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Deprabados que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 235 Minuto 59 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Massimo Calò gairebé marca per a Deprabados al minut 59 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): En Antonio Trillo-Figueroa de Deprabados va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Antonio Silos va prendre el seu rol al minut 35.

At.Féminas

Goles Goles

  • 171 Minuto 80 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Alessandro Pinnella que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a At.Féminas.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Mišo Runje, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 23 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 270 Minuto 38 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Alessandro Pinnella al minut 38 semblava entrar, però Dino Couce va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 271 Minuto 72 (Ocasión por el centro): At.Féminas va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 72, quan Patrick Röttinger va quedar-se sol davant el porter Dino Couce, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Jens Jørgen Hering de At.Féminas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 10 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Patrick Röttinger, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.