Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

atp club barcelona gran slam wta (1418537) - Siempre Cultu (435898) » 266678749: T29/R3

Copa 266678749 Información oficial sobre el partido 266678749 en Hattrick

13.01.2010 12:00:00
Copa: Temporada 29 / Ronda 3

Politécnica J Alineación oficial del equipo 'Politécnica J' en el partido 0 - 3 Siempre Cultu Alineación oficial del equipo 'Siempre Cultu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Politécnica J Alineación oficial del equipo 'Politécnica J' en el partido 2 - 2 Siempre Cultu Alineación oficial del equipo 'Siempre Cultu' en el partido
Tiene mala suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,1 % 37,0 % 29,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Politécnica J

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 12 (Ocasión de falta): Al minut 12, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): En Stéphane Marsault va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 201 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Stéphane Marsault no s'ho podia creure.
  • 201 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Viktor Weyers va disposar d'una bona oportunitat al minut 88, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pedro Imaz de Politécnica amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 32 (Tirita (médico)): Viktor Weyers va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Politécnica es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 9 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Naftali Burg no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Siempre Cultu

Goles Goles

  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 41, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Per Oskarsson es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 55 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Aapo Lundberg de Siempre l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 55 de partit.
  • 183 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al minut 83, un xut de Aapo Lundberg des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Ignacio Cansor, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 29 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60 de partit, Mauro Malatesta va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Aapo Lundberg es va quedar sol davant del porter, al minut 72. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ignacio Cansor de Siempre va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Joel Mirabet de Siempre va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 57 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Ignacio Cansor, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.