Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

OkiFC (992615) - xerezclubdeportivo (988505) » 266677611: T29/R3

Copa 266677611 Información oficial sobre el partido 266677611 en Hattrick

13.01.2010 12:00:00
Copa: Temporada 29 / Ronda 3

piedra F.C. Alineación oficial del equipo 'piedra F.C.' en el partido 3 - 7 Avilés CBF Alineación oficial del equipo 'Avilés CBF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
piedra F.C. Alineación oficial del equipo 'piedra F.C.' en el partido 1 - 3 Avilés CBF Alineación oficial del equipo 'Avilés CBF' en el partido
Tiene suerte 1.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,7 % 0,9 % 87,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

piedra F.C.

Goles Goles

  • 103 Minuto 27 (Gol por la derecha): Passava el minut 27 del matx, quan l'atent Konrad Hammel va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 142 Minuto 31 (Gol de contra por la izquierda): En Niels Christian Skovhus va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): piedra s'avançava al marcador al minut 32, després d'un rebot que va caçar en David Barbosa per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dirk Steinlechner.
  • 514 Minuto 53 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Nicomedes da Piña, el jugador de piedra va ser expulsat al minut 53.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 38 (Tirita): Passats 38 minuts de joc, en Konrad Hammel de piedra va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Avilés CBF

Goles Goles

  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): El jugador de Avilés Amancio Poyatos va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 16 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Miquel Salort va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 25, i va fer pujar el 0 - 2 per a Avilés.
  • 161 Minuto 36 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 36 minuts Miquel Salort va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 3 - 3.
  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Torleif Fiksdal que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 3 - 4 per a Avilés.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Gerold Kahlman de Avilés va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 3 - 5 al minut 47. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66, Gerold Kahlman va augmentar l'avantatge de Avilés a 3 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Cameron Le Roy va ser l'anotador del 3 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Gerold Kahlman quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Simão Valente, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Amancio Poyatos es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Iván de la Antonia de Avilés la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Amancio Poyatos es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.