Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Madrid C.F "B" (1437635) - Tornado Lucense (801175) » 266676754: T29/R3

Copa 266676754 Información oficial sobre el partido 266676754 en Hattrick

13.01.2010 12:00:00
Copa: Temporada 29 / Ronda 3

Califato Latino Alineación oficial del equipo 'Califato Latino' en el partido 4 - 2 Tornado Lucense Alineación oficial del equipo 'Tornado Lucense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Califato Latino Alineación oficial del equipo 'Califato Latino' en el partido 4 - 0 Tornado Lucense Alineación oficial del equipo 'Tornado Lucense' en el partido
Tiene un resultado normal 3.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Califato Latino

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): Califato s'avançava al marcador al minut 22, després d'un rebot que va caçar en Raúl Zarra per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 113 Minuto 39 (Gol por la derecha): Després de 39 minuts de partit, Yordan Stoev igualava per Califato en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 121 Minuto 53 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Raúl Zarra, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Califato se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 53.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Vinzenz Mullens es va introduir dins la defensa central al minut 77, i va aconseguir el 4 - 2 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Antonio Marra va entorpir al marcador d'en Rodrigo Ferreira per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Antonio Posadas va estar a punt d'empatar per a Califato quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Juan José Álvarez va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Raúl Zarra. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): En Antonio Posadas, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Antonio Marra de Califato va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 54 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Antonio Marra va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Antonio Posadas de Califato amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 71 (Tirita (médico)): Vinzenz Mullens va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Tornado Lucense

Goles Goles

  • 119 Minuto 30 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Florín Ortiz el va rematar Thomas Vesterland amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 1.
  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): Tornado agafava avantatge al minut 32 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Cristóbal Vasconcelos amb mestria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Florín Ortiz de Tornado va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.