Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

domincillos1 (492159) - Tre_mendo (988619) » 266386361: T29/R2

Copa 266386361 Información oficial sobre el partido 266386361 en Hattrick

06.01.2010 12:15:00
Copa: Temporada 29 / Ronda 2

domincillos1 Alineación oficial del equipo 'domincillos1' en el partido 3 - 2 mendas f.c. Alineación oficial del equipo 'mendas f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
domincillos1 Alineación oficial del equipo 'domincillos1' en el partido 1 - 1 mendas f.c. Alineación oficial del equipo 'mendas f.c.' en el partido
Tiene suerte 0.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,9 % 19,2 % 54,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

domincillos1

Goles Goles

  • 142 Minuto 55 (Gol de contra por la izquierda): En Alex Vecsernyés va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Chaker Chabbi haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a domincillos1 al minut 36.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Alex Vecsernyés de domincillos1 va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 2 - 1.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Alfredo Laguna Zabia xutant per a domincillos1 va fer anar la pilota just on la volia, però Heinrich Wiebalck, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de domincillos1 Kévin Vincent, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Heinrich Wiebalck. El marcador continuava 2 - 2.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Severiano Oñederra, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Heinrich Wiebalck va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de domincillos1 i 2 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de domincillos1, Christoph Walter, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.

mendas f.c.

Goles Goles

  • 174 Minuto 34 (Gol de penalti): Al minut 34 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. John Bon va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 39 (Ocasión de penalti): Desgraciadament per a mendas, John Bon va fallar un penal al minut 39, cosa que no va agradar gens a l'entrenador.
  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42 Lluís Segués va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Tozé Sócrates, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en John Bon al minut 54, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 273 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): John Bon va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Lluís Segués, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 270 Minuto 62 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per John Bon al minut 62 semblava entrar, però Lluís Segués va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): mendas va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 75, quan Chema Zulueta va quedar-se sol davant el porter Lluís Segués, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Chaker Chabbi va marcar al minut 77 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Johan Fromont de mendas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Diego Fresno de mendas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Manuel Maurey de mendas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tozé Sócrates de mendas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): John Bon de mendas, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Lluís Segués en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de mendas Aviv Plotkin va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de mendas Diego Fresno va intentar enganyar Lluís Segués amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 2.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Heinrich Wiebalck va xutar fora per a mendas, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): Chema Zulueta, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Lluís Segués va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de mendas i 3 - 2 al marcador.