Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ca Juanito (1367737) - P. San Juan (434909) » 266386345: T29/R2

Copa 266386345 Información oficial sobre el partido 266386345 en Hattrick

06.01.2010 12:15:00
Copa: Temporada 29 / Ronda 2

Marquiz Alineación oficial del equipo 'Marquiz' en el partido 3 - 1 BURJA C.F Alineación oficial del equipo 'BURJA C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Marquiz Alineación oficial del equipo 'Marquiz' en el partido 1 - 3 BURJA C.F Alineación oficial del equipo 'BURJA C.F' en el partido
Tiene suerte 1.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,0 % 0,6 % 89,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marquiz

Goles Goles

  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 12 gràcies a la jugada de Leopold Felski, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 135 Minuto 65 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Dennis Molzen de Marquiz va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 2 - 1.
  • 106 Minuto 71 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 71 i semblava que Marquiz desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Marcos Garcifuentes va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 3 gols per als locals i 1 per als visitants.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 55, Marcos Garcifuentes de Marquiz va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Dennis Molzen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

BURJA C.F

Goles Goles

  • 164 Minuto 26 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de BURJA al minut 26. Francisco Verdeja va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Diego Herreros de BURJA, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 31, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): BURJA va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Totti Kirjo va desviar el xut final de Jes Lindelof després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Jes Lindelof va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Ualdisnei Gama Passos rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 285 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Blagoje Pupovac, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 271 Minuto 62 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ualdisnei Gama Passos ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 252 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Riccardo Di Brandimarte la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de BURJA havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 251 Minuto 87 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 87, quan un error defensiu va deixar Ualdisnei Gama Passos completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Diego Herreros de BURJA es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Francisco Verdeja de BURJA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Dorian Mendyka de BURJA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.