Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los papelillos (1458952) - Lorentitos (441331) » 266385167: T29/R2

Copa 266385167 Información oficial sobre el partido 266385167 en Hattrick

06.01.2010 12:15:00
Copa: Temporada 29 / Ronda 2

Els d'abans Alineación oficial del equipo 'Els d'abans' en el partido 3 - 4 Poder Industrial Alineación oficial del equipo 'Poder Industrial' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Els d'abans Alineación oficial del equipo 'Els d'abans' en el partido 2 - 1 Poder Industrial Alineación oficial del equipo 'Poder Industrial' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,5 % 3,1 % 17,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Els d'abans

Goles Goles

  • 124 Minuto 41 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 41 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Edward Jackson. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Passaven 54 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Paulo Sérgio Barata va rematar alt.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Alfonso Sánchez Rubio gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Hendrik Dimmling va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ulbert Bollerhey va estar a punt d'avançar els locals al minut 83 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ulbert Bollerhey de dabans es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Denny van Huiden de dabans va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Amadeu Boada de dabans va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 116 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Wilbert Dileo de dabans va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Edward Jackson xutant per a dabans va fer anar la pilota just on la volia, però Hendrik Dimmling, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Adão Vilas-Boas de dabans, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Hendrik Dimmling en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 1.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de dabans Denny van Huiden va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de dabans, Ferhan Türk, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Paulo Sérgio Barata de dabans anava molt fort i col·locat però Hendrik Dimmling no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 2.
  • 058 Minuto 135 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de dabans, Alfonso Sánchez Rubio, col·locà la pilota just a les mans d'en Hendrik Dimmling. El marcador: 3 - 3.

Poder Industrial

Goles Goles

  • 142 Minuto 80 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Radu Nitu de Industrial va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Eduardo Potestad que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 208 Minuto 52 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Pep Matamala va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 52. En Eduardo Potestad va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 262 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Industrial va estar a punt d'empatar al 72 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Radu Nitu que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 271 Minuto 108 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Carlos Romero Pineda ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Jan Kandzia de Industrial va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 38 (Lesión): El jugador de Industrial Mel Bielleman va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Eduardo Potestad va entrar en el seu lloc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Pep Matamala de Industrial va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Industrial Radu Nitu no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Hercule Van Haute es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 2.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Eddie Cronander de Industrial va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Anders Henriksson va xutar fora per a Industrial, el marcador es va quedar igual: 3 - 2, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): Gerardo Camison va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 056 Minuto 137 (Penalti marcado): En Elvis Plešec anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 4 per a Industrial.