Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

valls city (1582176) - Fefeco 2 (123330) » 266384821: T29/R2

Copa 266384821 Información oficial sobre el partido 266384821 en Hattrick

06.01.2010 12:15:00
Copa: Temporada 29 / Ronda 2

Osoteam Alineación oficial del equipo 'Osoteam' en el partido 1 - 3 GNOMOS FC Alineación oficial del equipo 'GNOMOS FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Osoteam Alineación oficial del equipo 'Osoteam' en el partido 0 - 4 GNOMOS FC Alineación oficial del equipo 'GNOMOS FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Osoteam

Goles Goles

  • 100 Minuto 77 (Gol de falta): Un magnífic tir lliure amb molt efecte va ensarronar el porter, fent-lo pensar que la pilota aniria a les seves mans, i que va entrar per l'altre costat de la porteria. Els seguidors locals tornaven a somriure. Mauro Fermoso va ser qui va executar la falta que va reduir les diferències: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Osoteam sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Andrea Di Liberto, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 28 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dídac Font.

GNOMOS FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): En Bozhidar Yanev donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 11 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 182 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Bozhidar Yanev va aprofitar un error defensiu al minut 14, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a GNOMOS.
  • 185 Minuto 49 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del GNOMOS van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Manolo Prada va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 12 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ignacio Mato no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Carles Munné estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 283 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en José Ayuso al minut 26, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Philip Eching va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sermet Erke de GNOMOS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.