Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

conpatriotas fc (992074) - A.D TITANES (30904) » 266384308: T29/R2

Copa 266384308 Información oficial sobre el partido 266384308 en Hattrick

06.01.2010 12:15:00
Copa: Temporada 29 / Ronda 2

setta atletic Alineación oficial del equipo 'setta atletic' en el partido 2 - 3 Bachelors Delight Alineación oficial del equipo 'Bachelors Delight' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
setta atletic Alineación oficial del equipo 'setta atletic' en el partido 4 - 0 Bachelors Delight Alineación oficial del equipo 'Bachelors Delight' en el partido
Tiene mala suerte 3.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

setta atletic

Goles Goles

  • 113 Minuto 37 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al atletic una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Antoiño Bonxe, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 37.
  • 123 Minuto 74 (Gol por la derecha): Passats 74 minuts, Laurence Pfeffer, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. atletic es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 16 (Ocasión por el centro): atletic enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Antoiño Bonxe va estar a punt d'empatar per a atletic quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Abel Echeandía va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 35 minuts, en Milo Josefsson no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Collados Vera.

Bachelors Delight

Goles Goles

  • 116 Minuto 12 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 12 minuts quan Pellegrino Merli bedetti va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Loek Proveniers, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 1.
  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 89 minuts Enzo Hernández va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 173 Minuto 89 (Gol por la derecha): El jugador de Bachelors Vítor Galo va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 89 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 2 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Pellegrino Merli bedetti va superar els defenses rivals per velocitat al minut 2 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 261 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Clauspeter Langeder va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 262 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87 Loek Proveniers va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Américo Beires va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mehmed Tatar de Bachelors amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 30 (Tirita): Al minut 30 de partit, el jugador Florentinas Brejeris de Bachelors es va lesionar lleugerament però va poder continuar.