Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TinieblasT (800273) - los cracks 10's (435576) » 257670505: T29/J7/X

Liga 257670505 Información oficial sobre el partido 257670505 en Hattrick

13.02.2010 14:25:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 7 / X.4054 (182621)

Pernilukis Alineación oficial del equipo 'Pernilukis' en el partido 1 - 1 Me río de janeiro Alineación oficial del equipo 'Me río de janeiro' en el partido
0 - 1 Olimpio Fachico (38')
Georg Hornke (67') 1 - 1
Pernilukis Alineación oficial del equipo 'Pernilukis' en el partido 1 - 1 Me río de janeiro Alineación oficial del equipo 'Me río de janeiro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Pernilukis Alineación oficial del equipo 'Pernilukis' en el partido 4 - 2 Me río de janeiro Alineación oficial del equipo 'Me río de janeiro' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,2 % 3,2 % 17,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pernilukis

Goles Goles

  • 112 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Pernilukis equilibrava la balança al minut 67. En Georg Hornke, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Pernilukis va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Pete Büscher en un 1 contra 1 amb el porter Frederic Escabia, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antonio Gil Cano de Pernilukis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paul Gangoiti de Pernilukis va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Yehuda Narkis de Pernilukis es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Georg Hornke es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Abel Miguel Melo Costa de Pernilukis amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Me río de janeiro

Goles Goles

  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): janeiro agafava avantatge al minut 38 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Olimpio Fachico amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): En Orlando Barco va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Narciso Navasques ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Es duien 32 minuts de partit jugats quan Orlando Barco va estar a punt de posar per davant a janeiro amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Michelangelo Gallas va impedir un gol cantat.
  • 242 Minuto 54 (Ocasión de contra por la izquierda): janeiro van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 54, però el xut de Víctor Oller des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Andre Olveti, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 73 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Boris Vilches va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 86, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Michelangelo Gallas va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 24 (Lesión): janeiro es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Frederic Escabia no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Leonardo Toro Japón al camp.