Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mendillorri Team (119882) - ciber equipo (1371810) » 257666900: T29/J2/X

Liga 257666900 Información oficial sobre el partido 257666900 en Hattrick

09.01.2010 14:25:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 2 / X.3990 (182557)

Mendillorri Team Alineación oficial del equipo 'Mendillorri Team' en el partido 4 - 0 ciber equipo Alineación oficial del equipo 'ciber equipo' en el partido
Armin Bader (12') 1 - 0
Antonio Torres Fink (23') 2 - 0
Itzaltzu Mendiola (69') 3 - 0
Armin Bader (70') 4 - 0
Mendillorri Team Alineación oficial del equipo 'Mendillorri Team' en el partido 4 - 0 ciber equipo Alineación oficial del equipo 'ciber equipo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Mendillorri Team Alineación oficial del equipo 'Mendillorri Team' en el partido 5 - 0 ciber equipo Alineación oficial del equipo 'ciber equipo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mendillorri Team

Goles Goles

  • 185 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 12 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Mendillorri. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Armin Bader xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 141 Minuto 23 (Gol de contra por el centro): El Mendillorri era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Antonio Torres Fink va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): Mendillorri va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Itzaltzu Mendiola va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): Mendillorri va aconseguir el 4 - 0 quan Armin Bader va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Passaven 28 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Armin Bader va rematar alt.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): En Rafael Vázquez Armero es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Valentín Nabeira al minut 67 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan David Villalba va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Querejazu de Mendillorri es va emportar una amonestació al minut 9 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 4 (Evento clima: sol, OK técnico): En Hans Werner Riedenbauer va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

ciber equipo

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): David Falces va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 251 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Diego Veintimilla-Lillo va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Eduardo Bohórquez.
  • 253 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Eduardo Bohórquez va fer una estirada espectacular al minut 39, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Agoitz Mendoza.
  • 236 Minuto 68 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Simón Odriozola no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en David Falces estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Ramón Vinambres de equipo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 47 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Manuel Matas, que no va rendir al seu nivell habitual.