Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

la escoleta (1589602) - SPORTING DE BENIMACLET (1458169) » 257643147: T29/J14/X

Liga 257643147 Información oficial sobre el partido 257643147 en Hattrick

03.04.2010 14:25:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 14 / X.3565 (182132)

la escoleta Alineación oficial del equipo 'la escoleta' en el partido 0 - 1 F.C Naval Alineación oficial del equipo 'F.C Naval' en el partido
0 - 1 Dominik Gor?ek (35')
la escoleta Alineación oficial del equipo 'la escoleta' en el partido 0 - 1 F.C Naval Alineación oficial del equipo 'F.C Naval' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
la escoleta Alineación oficial del equipo 'la escoleta' en el partido 0 - 3 F.C Naval Alineación oficial del equipo 'F.C Naval' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

la escoleta

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 34 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el escoleta sortien al contraatac. La falta llançada per Lauro Abraldes va sortir força alta sense massa perill.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 47 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Felip Marimon va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.
  • 304 Minuto 55 (Evento clima: sol, K.O. potente): Lauro Abraldes estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

F.C Naval

Goles Goles

  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al minut 35 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Dominik Goršek que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Al minut 15, un refús desafortunat de Rafael Orquín, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jens Reimer no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 236 Minuto 31 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Tomás Manzanedo no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Ante Maslarda estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jens Reimer que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Naval, l'equip va recuperar la pilota al minut 37 i va contraatacar. En Jens Reimer va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 283 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Naval quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Ante Maslarda va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Giuseppe Sassanelli després de 73 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Rafael Orquín va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jens Reimer de Naval va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.