Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Galway F.C (794303) - Cádiz 1.812 (489983) » 257643121: T29/J7/X

Liga 257643121 Información oficial sobre el partido 257643121 en Hattrick

13.02.2010 14:25:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 7 / X.3565 (182132)

clavelitos team Alineación oficial del equipo 'clavelitos team' en el partido 4 - 1 chetitos fc Alineación oficial del equipo 'chetitos fc' en el partido
0 - 1 Alberto Navales (4')
Gunnar Samuelsen (55') 1 - 1
Bat? Çiçekçi (56') 2 - 1
Karol Rabolik (64') 3 - 1
Gunnar Samuelsen (67') 4 - 1
clavelitos team Alineación oficial del equipo 'clavelitos team' en el partido 4 - 1 chetitos fc Alineación oficial del equipo 'chetitos fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
clavelitos team Alineación oficial del equipo 'clavelitos team' en el partido 7 - 0 chetitos fc Alineación oficial del equipo 'chetitos fc' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

clavelitos team

Goles Goles

  • 112 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del clavelitos s'esgargamellaven dempeus per esperonar Gunnar Samuelsen que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 55 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 122 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Batı Çiçekçi de clavelitos aconseguir un gol al minut 56 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): Karol Rabolik va incrementar l'avantatge de clavelitos amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Gunnar Samuelsen, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a clavelitos.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): En Batı Çiçekçi va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 285 Minuto 9 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Liucijus Mikaylovas, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 211 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Liucijus Mikaylovas hauria d'haver estat gol al minut 47 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sidney Araújo de clavelitos es va emportar una amonestació al minut 15 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tomáš Pantlík de clavelitos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 60 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 60 de partit, quan un jugador de clavelitos, en Batı Çiçekçi, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

chetitos fc

Goles Goles

  • 106 Minuto 4 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 4 minuts, Alberto Navales va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 14 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 14, el chetitos estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Vicenzo Boullosa va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 283 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Fermí Casamitjana al minut 16, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): En Alberto Navales va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 11 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Paco Sanguino no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.