Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Roxass team (1434006) - Xavineta69 (486032) » 257639267: T29/J10/X

Liga 257639267 Información oficial sobre el partido 257639267 en Hattrick

06.03.2010 14:25:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 10 / X.3496 (182063)

Roxass team Alineación oficial del equipo 'Roxass team' en el partido 2 - 3 Los Pitercillos Alineación oficial del equipo 'Los Pitercillos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Roxass team Alineación oficial del equipo 'Roxass team' en el partido 1 - 4 Los Pitercillos Alineación oficial del equipo 'Los Pitercillos' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,5 % 0,3 % 93,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Roxass team

Goles Goles

  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Corria el minut 36 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Ovidi Jover, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 108 Minuto 82 (Gol evento especial imprevisible (general)): Çağlar Sağay de Roxass va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Libero Niguarda que va completar la jugada que feia pujar el 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 29 (Ocasión de falta): Amb 29 minuts disputats, Selmo Pastor Leiva gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Roberto López Rojas va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Roxass sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Selmo Pastor Leiva, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 43 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 236 Minuto 52 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Marc Guals va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 52 de joc.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Roxass per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 89, quan Benito Carsughi va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): En Selmo Pastor Leiva de Roxass va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Grégory Dutoit va prendre el seu rol al minut 83.

Los Pitercillos

Goles Goles

  • 163 Minuto 44 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 44. L'anotador per Pitercillos va ser Manel Delgado, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 138 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Pedro Sanz Garcáa la va rematar Hugo Noyelle amb una magnífica volea que va fer pujar per a Pitercillos el 2 - 2.
  • 172 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Passats 89 minuts de partit, Pitercillos es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Reint Wolderling es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Pedro Sanz Garcáa va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Pedro Sanz Garcáa de Pitercillos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pierre Roy de Pitercillos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfredo Warnes de Pitercillos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.