Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tarraco.F.C (1584973) - Miinabo de kiiev (118332) » 257631031: T29/J9/X

Liga 257631031 Información oficial sobre el partido 257631031 en Hattrick

27.02.2010 14:25:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 9 / X.3349 (181916)

thronkos Alineación oficial del equipo 'thronkos' en el partido 4 - 3 NeyJa CF Alineación oficial del equipo 'NeyJa CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
thronkos Alineación oficial del equipo 'thronkos' en el partido 2 - 1 NeyJa CF Alineación oficial del equipo 'NeyJa CF' en el partido
Tiene suerte 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,0 % 1,0 % 12,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

thronkos

Goles Goles

  • 112 Minuto 29 (Gol por la izquierda): thronkos equilibrava la balança al minut 29. En Miguel Plain, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 118 Minuto 81 (Gol evento especial córner peinado): thronkos va aconseguir el 2 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Felipe Zarza Mora, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Romeo Araso que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 114 Minuto 82 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 82. Quirze Granés, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 3 - 3 que empatava un partit molt renyit.
  • 124 Minuto 85 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 85 que va permetre a l'equip local marcar el 4 - 3. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Quirze Granés llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 4 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Dirk Antosch va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 26 (Lesión): Julio Vela no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Quim Riba.

NeyJa CF

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Rafael Salmerón quedar desmarcat i marcar per a NeyJa al minut 13. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 170 Minuto 61 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Vicente Sande Guzmán al minut 61 va permetre a NeyJa prendre avantatge per 1 - 2.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Aloisius Goldhafer de NeyJa va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 76. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 11 (Ocasión de contra por la izquierda): NeyJa van sortir al contraatac al minut 11, però Dário Luzes va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Recep Arıç quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Adrián Cava, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rafael Salmerón de NeyJa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ibrahim Götterup de NeyJa es va emportar una amonestació al minut 34 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 41 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41 del partit, Rafael Salmerón de l'equip NeyJa, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Plácido Pingo de NeyJa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Ibrahim Götterup de NeyJa es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 84.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 9 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del NeyJa puguin veure en Paolo Clementi jugant de nou; ja que al minut 9 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Plácido Pingo el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 092 Minuto 74 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 74 va fer que Vicente Sande Guzmán de NeyJa hagués d'abandonar el terreny de joc. Gottfried Stieglmair va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 093 Minuto 86 (Lesión (no subst.)): Desafortunadament per a NeyJa, Riccardo Zoletto va caure lesionat al minut 86, el dolor li impedia continuar jugant. Però a la banqueta no hi havia ningú que pogués sortir a jugar i l'equip es va quedar amb un jugador menys.
  • Minuto 86 (Jugador de campo como portero): Gottfried Stieglmair, que sempre havia volgut intentar fer l'aturada de l'escorpí, va ocupar el lloc del porter lesionat.