Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

san cristobal fclub (49183) - Los Pagafantas (991515) » 257626149: T29/J6/X

Liga 257626149 Información oficial sobre el partido 257626149 en Hattrick

06.02.2010 14:25:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 6 / X.3262 (181829)

san cristobal fclub Alineación oficial del equipo 'san cristobal fclub' en el partido 1 - 2 FC Cunit Alineación oficial del equipo 'FC Cunit' en el partido
0 - 1 Fidel Martín Núñez (33')
Clodoveo Las Heras Marín (56') 1 - 1
1 - 2 Alejandro Cerraeta (69')
san cristobal fclub Alineación oficial del equipo 'san cristobal fclub' en el partido 1 - 2 FC Cunit Alineación oficial del equipo 'FC Cunit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
san cristobal fclub Alineación oficial del equipo 'san cristobal fclub' en el partido 1 - 2 FC Cunit Alineación oficial del equipo 'FC Cunit' en el partido
Tiene un resultado normal 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,5 % 5,7 % 73,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

san cristobal fclub

Goles Goles

  • 112 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del cristobal s'esgargamellaven dempeus per esperonar Clodoveo Las Heras Marín que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 56 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 20 (Ocasión de falta): Servando Uceira quasi dona a cristobal l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): El jugador de cristobal Jorge Salces quasi va assolir l'empat al minut 39 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 77 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a José Ximénez després que el jugador de cristobal li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): Després de 29 minuts jugats, Pantuflo Repollés es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Felipe Ochotorena.

FC Cunit

Goles Goles

  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del cristobal. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Fidel Martín Núñez la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Cunit es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 33.
  • 173 Minuto 69 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Alejandro Cerraeta va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Cunit va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Roger Aixela, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Cunit va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local César Mañas va desviar el xut final de Alejandro Cerraeta després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Després de 38 minuts, Roger Aixela va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però César Mañas va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Roger Aixela quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de César Mañas, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ramón Aguinaga de Cunit va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.