Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lakai (778192) - España_88 (438068) » 257610164: T29/J1/X

Liga 257610164 Información oficial sobre el partido 257610164 en Hattrick

02.01.2010 14:20:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 1 / X.2977 (171304)

El_Rodillo Alineación oficial del equipo 'El_Rodillo' en el partido 2 - 0 Los nacos de Coruña Alineación oficial del equipo 'Los nacos de Coruña' en el partido
Alejandro Álvarez de Miranda (34') 1 - 0
Claudio Javier Ramírez (76') 2 - 0
El_Rodillo Alineación oficial del equipo 'El_Rodillo' en el partido 2 - 0 Los nacos de Coruña Alineación oficial del equipo 'Los nacos de Coruña' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
El_Rodillo Alineación oficial del equipo 'El_Rodillo' en el partido 2 - 1 Los nacos de Coruña Alineación oficial del equipo 'Los nacos de Coruña' en el partido
Tiene un resultado normal 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,3 % 0,8 % 10,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El_Rodillo

Goles Goles

  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 34 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de El_Rodillo. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Alejandro Álvarez de Miranda xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): En Claudio Javier Ramírez de El_Rodillo va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Geir Jensen va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): El_Rodillo va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Alejandro Álvarez de Miranda en un 1 contra 1 amb el porter Ignacio Macías Blanco, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de El_Rodillo, l'equip va recuperar la pilota al minut 34 i va contraatacar. En Amir Destar va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 67 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Dirk Schwarick, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 218 Minuto 75 (Ocasión evento especial córner peinado): Geir Jensen quasi marca en una jugada assajada de córner que Manolo Conde havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 35 (Tirita): Al minut 35, Dirk Schwarick de El_Rodillo es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 53 (Lesión leve): El_Rodillo va fer una substitució al minut 53. Pablo Ruiz de Galarreta va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Raúl Irala.

Los nacos de Coruña

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 31 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Manolo Conde no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Jacinto Fontecha estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 260 Minuto 66 (Ocasión de falta): En Raúl Pascual Pérez va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alejandro Mercado de Coruña es va guanyar la targeta groga merescudament.