Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los craks de españa (1433759) - FC Maradonas (1590934) » 257604259: T29/J9/X

Liga 257604259 Información oficial sobre el partido 257604259 en Hattrick

27.02.2010 14:20:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 9 / X.2871 (171198)

Predators Team Alineación oficial del equipo 'Predators Team' en el partido 3 - 3 REQUETETROL Alineación oficial del equipo 'REQUETETROL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Predators Team Alineación oficial del equipo 'Predators Team' en el partido 2 - 5 REQUETETROL Alineación oficial del equipo 'REQUETETROL' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,1 % 1,0 % 86,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Predators Team

Goles Goles

  • 185 Minuto 16 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del REQUETETROL. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en José Carlos Guzmán Ibáñez la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Predators es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 16.
  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 21 gràcies a la jugada de Antonio Celdran, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 121 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70 l'estadi va començar a corejar el nom d'en José Carlos Guzmán Ibáñez ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Predators es posava per davant 3 a 2.
  • 109 Minuto 78 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 78 minuts Víctor Dantas es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Antoni Batriu que d'un gran xut va marcar per a REQUETETROL el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 17 (Ocasión de penalti): En Carlos Giménez va llançar un penal al minut 17. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 15 (Tirita (médico)): Danylo Petrov va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Predators estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

REQUETETROL

Goles Goles

  • 160 Minuto 18 (Gol de falta): Romeo Faur va empatar per a REQUETETROL, posant el marcador a 1 - 1, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.
  • 136 Minuto 23 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Borislav Panayotov encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a David-Emmanuel Masset anotar per a REQUETETROL el 2 - 2. Millor no veure'n la repetició.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Al minut 5, un refús desafortunat de Jørgen Andersen, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Leo Juusola no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del REQUETETROL que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Romeo Faur, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Es duien 87 minuts de partit jugats quan Horacio Ripollés va estar a punt de posar per davant a REQUETETROL amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jørgen Andersen va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 14, David-Emmanuel Masset de REQUETETROL va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.