Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rexdos.com - Sierra de Yeguas.C.F. (773392) - Morkull (1415310) » 257601700: T29/J13/X

Liga 257601700 Información oficial sobre el partido 257601700 en Hattrick

27.03.2010 14:20:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 13 / X.2825 (171152)

Xavipaquet C.F. Alineación oficial del equipo 'Xavipaquet C.F.' en el partido 5 - 0 pastile bune Alineación oficial del equipo 'pastile bune' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Xavipaquet C.F. Alineación oficial del equipo 'Xavipaquet C.F.' en el partido 6 - 0 pastile bune Alineación oficial del equipo 'pastile bune' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xavipaquet C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Xavipaquet prenia la batuta de l'encontre al minut 49, quan en Uriel Llop va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Xavipaquet pel centre va donar un gran resultat: el gol de Uriel Llop va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Amb 71 minuts jugats, en Miguel Rojas Lobo va augmentar l'avantatge de Xavipaquet a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Xavipaquet va augmentar la diferència quan Sylvain Mussard no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Miguel Rojas Lobo va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 20 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Martin Bičiar va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Toni Pujadas va estar a punt d'acabar en gol al minut 36, però el porter visitant Victor Jipa va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Alvar Vere del Xavipaquet ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Arturo Fuencirio! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Toni Pujadas va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Miguel Rojas Lobo de Xavipaquet amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miticã Anghelescu de Xavipaquet la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

pastile bune

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gabriel Piñero de pastile va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): David Chico de pastile va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Ismael Rezza de pastile va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 41 (Lesión): Primo Alba va sortir coix del terreny de joc, substituït per Gerardo Galliners. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.