Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

real brothers f.c (487107) - A.D.Lardero (777855) » 257600172: T29/J8/X

Liga 257600172 Información oficial sobre el partido 257600172 en Hattrick

20.02.2010 14:20:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 8 / X.2798 (171125)

Crevillente F.C Alineación oficial del equipo 'Crevillente F.C' en el partido 2 - 1 A.D.Lardero Alineación oficial del equipo 'A.D.Lardero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Crevillente F.C Alineación oficial del equipo 'Crevillente F.C' en el partido 2 - 1 A.D.Lardero Alineación oficial del equipo 'A.D.Lardero' en el partido
Tiene un resultado normal 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,0 % 0,4 % 8,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Crevillente F.C

Goles Goles

  • 112 Minuto 14 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Francisco Ortega Val va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 14.
  • 121 Minuto 67 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar José Antonio Díaz, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Crevillente se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 67.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 33 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Francisco Ortega Val va ser clau en la jugada d'atac de Crevillente al minut 33, quan ell mateix va fer una passada brutal a Majarón Besonias, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del A.D.Lardero. La jugada d'estratègia del Crevillente per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Francisco Ortega Val va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 236 Minuto 84 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Jordi Femenia va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Alberte Villaveirán de Crevillente es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 16 (Lesión): Miguel Carcedo va sortir coix del terreny de joc, substituït per Rubén Gayón. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

A.D.Lardero

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Alberto Altimir va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Rafael Tárano de A.D.Lardero, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 49, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 13, Adrián Soldevilla de A.D.Lardero va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alfonso Maestre Felices de A.D.Lardero amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.