Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

granada cf sad (1460380) - RSD Alcalá (489918) » 257593523: T29/J12/X

Liga 257593523 Información oficial sobre el partido 257593523 en Hattrick

20.03.2010 14:20:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 12 / X.2679 (171006)

weinmanFT Alineación oficial del equipo 'weinmanFT' en el partido 7 - 2 chusphi Alineación oficial del equipo 'chusphi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
weinmanFT Alineación oficial del equipo 'weinmanFT' en el partido 4 - 1 chusphi Alineación oficial del equipo 'chusphi' en el partido
Tiene bastante suerte 4.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,7 % 0,4 % 7,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

weinmanFT

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Els seguidors del weinmanFT contenien la respiració mentre en Amadeu Ferré s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 12 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan weinmanFT va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Víctor Cifontes des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 13 (Gol por la derecha): weinmanFT va aconseguir el 3 - 0 quan Ernesto Vianes va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 25 (Gol por la derecha): weinmanFT va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Óscar Cirarruistia va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Miguel Ángel Granados, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 2 per a weinmanFT.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del chusphi. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Víctor Cifontes la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del weinmanFT es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 6 - 2 arribava al minut 82.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84, weinmanFT va aconseguir el 7 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Mario Coronado, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 3 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Isaac Tirado Vilches va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Víctor Cifontes rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 236 Minuto 51 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Garoe Getino no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Víctor Cifontes estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): En Óscar Cirarruistia es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Passaven 64 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Ernesto Vianes va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ángel Pinilla.
  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Isaac Tirado Vilches de weinmanFT va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ernesto Vianes de weinmanFT amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 62 (Lesión leve): En Rafael Lucena Marcos ocupà el lloc d'en Isaac Tirado Vilches al 62 minuts, dos minuts després que el jugador de weinmanFT quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

chusphi

Goles Goles

  • 153 Minuto 18 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Garoe Getino va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el chusphi va reduir diferències al marcador: 3 - 1 al minut 18.
  • 153 Minuto 28 (Gol por la derecha): Al minut 28, Antonio Gaynna va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per chusphi en aconseguir el 4 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paco Gómez de Mercado de chusphi es va emportar una amonestació al minut 83 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 17 (Lesión leve): En David Díaz de la Serna de chusphi va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Federico Delgado va prendre el seu rol al minut 17.