Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Flemig CF (433755) - La Rustuneta (773861) » 257592701: T29/J3/X

Liga 257592701 Información oficial sobre el partido 257592701 en Hattrick

16.01.2010 14:20:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 3 / X.2665 (170992)

Asociacion Deportiva Billy Aquiii. C.F Alineación oficial del equipo 'Asociacion Deportiva Billy Aquiii. C.F' en el partido 0 - 5 FuRiA de PoSeiDóN Alineación oficial del equipo 'FuRiA de PoSeiDóN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Asociacion Deportiva Billy Aquiii. C.F Alineación oficial del equipo 'Asociacion Deportiva Billy Aquiii. C.F' en el partido 1 - 3 FuRiA de PoSeiDóN Alineación oficial del equipo 'FuRiA de PoSeiDóN' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,2 % 0,6 % 89,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Asociacion Deportiva Billy Aquiii. C.F

Goles Goles

  • 109 Minuto 15 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Pablo Pinedo se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Antonio Castellfollit que va anotar el 0 - 4 per a FuRiOsOs sense cap impediment.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Naim Chouchane i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Asociacion, però el xut de Paweł Prawda va sortir bastant desviat.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): En Helenio Rodríguez va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Helenio Rodríguez de Asociacion amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Domenik Raatz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 71 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Asociacion puguin veure en Domenik Raatz jugant de nou; ja que al minut 71 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Óscar Beltranilla el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

FuRiA de PoSeiDóN

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Mario Lanza que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a FuRiOsOs.
  • 183 Minuto 7 (Gol por la derecha): Al 7 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a FuRiOsOs augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Antonio Castellfollit es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 181 Minuto 12 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Bergþór Grímsson de FuRiOsOs l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 12 de partit.
  • 180 Minuto 81 (Gol de falta): Valeriu-Gabriel Dobroiu va incrementar l'avantatge a 0 - 5 per a FuRiOsOs gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Joan Vicenç Rimbau de FuRiOsOs va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 84 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): FuRiOsOs quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Joan Vicenç Rimbau va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Valeriu-Gabriel Dobroiu al minut 87, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.