Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

bar cafeteria l'Atlantida (1600966) - Puigpu Spartans (1459377) » 257590237: T29/J3/X

Liga 257590237 Información oficial sobre el partido 257590237 en Hattrick

16.01.2010 14:20:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 3 / X.2621 (170948)

SusanaTeam88 Alineación oficial del equipo 'SusanaTeam88' en el partido 0 - 4 Puigpu Spartans Alineación oficial del equipo 'Puigpu Spartans' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
SusanaTeam88 Alineación oficial del equipo 'SusanaTeam88' en el partido 0 - 7 Puigpu Spartans Alineación oficial del equipo 'Puigpu Spartans' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SusanaTeam88

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Irsan Amrizal! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Irsan Amrizal de SusanaTeam88 va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 51 (Lesión leve): En Salvador Grajera de SusanaTeam88 va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Filemon Ewert va prendre el seu rol al minut 51.

Puigpu Spartans

Goles Goles

  • 173 Minuto 19 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Marcus Mason va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Al minut 20, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Igor Semchuk va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 21 minuts, el tirador de faltes del Spartans va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Mateuzinho SaavedraSaavedra, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 86 (Gol por la derecha): Al minut 86, Spartans va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Gheorghe Sitaru, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Al minut 3 de partit, Jochen Schmitt quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 283 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Jochen Schmitt de Spartans va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 53 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Gheorghe Sitaru al minut 54, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Marcos Acuña va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 286 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Igor Semchuk va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 11 (Evento clima: sol, OK técnico): En Tommy Göransson va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.