Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Einherji Vopna (486890) - Campa Team (48943) » 257588527: T29/J9/X

Liga 257588527 Información oficial sobre el partido 257588527 en Hattrick

27.02.2010 14:20:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 9 / X.2590 (170917)

Rayo Vaticano F.C Alineación oficial del equipo 'Rayo Vaticano F.C' en el partido 1 - 4 peña angliru Alineación oficial del equipo 'peña angliru' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rayo Vaticano F.C Alineación oficial del equipo 'Rayo Vaticano F.C' en el partido 0 - 2 peña angliru Alineación oficial del equipo 'peña angliru' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Vaticano F.C

Goles Goles

  • 118 Minuto 74 (Gol evento especial córner peinado): Luis Frisa va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Rayito UVE, Raúl Osorio, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Erik-Michael Grossegger hauria d'haver estat gol al minut 24 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Erik-Michael Grossegger va estar a punt d'empatar per a Rayito UVE quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Gonzalo Torelo va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 286 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Rayito UVE, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Erik-Michael Grossegger va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Rayito UVE va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Rogier van Harten va sortir per sobre el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 89 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Erik-Michael Grossegger va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Pedro Tarín.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Kalle Silvester que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

peña angliru

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de angliru va ser finalitzada des de l'esquerra per Jaume Fernández al minut 9. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 183 Minuto 72 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 72, angliru va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Giovanni Cherchi.
  • 182 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Libero Scacciavillani va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 181 Minuto 88 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Albert Fortuny de angliru l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 88 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Rayito UVE. La jugada d'estratègia del angliru per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Coşar Ese va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Libero Scacciavillani es va quedar sol davant del porter, al minut 78. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 89 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Lígio Pitacho, el jugador de angliru va ser expulsat al minut 89.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Giovanni Cherchi de angliru es va guanyar la targeta groga merescudament.