Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Alcala de henares (433832) - zaragozius (439979) » 257587840: T29/J6/X

Liga 257587840 Información oficial sobre el partido 257587840 en Hattrick

06.02.2010 14:20:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 6 / X.2578 (170905)

mercadodealimentospuntocom Alineación oficial del equipo 'mercadodealimentospuntocom' en el partido 1 - 1 zaragozius Alineación oficial del equipo 'zaragozius' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
mercadodealimentospuntocom Alineación oficial del equipo 'mercadodealimentospuntocom' en el partido 4 - 0 zaragozius Alineación oficial del equipo 'zaragozius' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mercadodealimentospuntocom

Goles Goles

  • 110 Minuto 29 (Gol de falta): mercadodealimentosp equilibrava els comptes al minut 29 quan en Samu Åström va transformar una falta en el 1 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): mercadodealimentosp per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 2, quan Elliot Fafin va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 236 Minuto 35 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Txema Delaunet es va comportar com un juvenil al minut 35 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Elliot Fafin va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Enrique Melgosa va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 240 Minuto 73 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el mercadodealimentosp sortien al contraatac. La falta llançada per Samu Åström va sortir força alta sense massa perill.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Samu Åström va estar a punt d'acabar en gol al minut 84, però el porter visitant José Luis González va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alejandro Carbonell.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Nico Díaz-Perona de mercadodealimentosp va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 8 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 8 de partit, quan un jugador de mercadodealimentosp, en Elliot Fafin, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 091 Minuto 60 (Lesión leve): En Enrique Melgosa ocupà el lloc d'en Joannes Allonsius al 60 minuts, dos minuts després que el jugador de mercadodealimentosp quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

zaragozius

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Manuel Pérez-Cid va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Óscar Riquelme de zaragozius la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 69 (Tirita): Era el minut 69 quan després d'una dura entrada, el jugador Manuel Pérez-Cid de zaragozius s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.