Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Futbol Espectacle (1364901) - Golut, F.C. (490216) » 257580236: T29/J9/X

Liga 257580236 Información oficial sobre el partido 257580236 en Hattrick

27.02.2010 14:20:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 9 / X.2442 (170769)

auareal Alineación oficial del equipo 'auareal' en el partido 1 - 4 Real Saber Club de futbol Alineación oficial del equipo 'Real Saber Club de futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
auareal Alineación oficial del equipo 'auareal' en el partido 0 - 7 Real Saber Club de futbol Alineación oficial del equipo 'Real Saber Club de futbol' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

auareal

Goles Goles

  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 34 minuts, el tirador de faltes del auareal va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ignacio Maza, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): auareal va estar a punt de posar-se per davant al minut 7 però Joaquín Cabeza va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de auareal va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ignacio Maza, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): auareal va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Marcos Vázquez va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Mel Sierra.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): En Tomás Esqueda de auareal va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Rafael Garlaschi va prendre el seu rol al minut 89.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 67 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Juan Sergio Gracia se sentia fresc com una rosa.

Real Saber Club de futbol

Goles Goles

  • 161 Minuto 35 (Gol por el centro): futbol van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 35, quan José Collferrer va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 173 Minuto 79 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Constâncio Moita va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Raimon Moret va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 80, i va fer pujar el 1 - 3 per a futbol.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, futbol va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Constâncio Moita, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Gerard Petanàs, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 14 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): José Collferrer va marcar al minut 65 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Raimon Moret que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Antonio Garcés de los Fayos, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 87 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. futbol va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): En Giovanni De Biasi ocupà el lloc d'en Mel Sierra al 39 minuts, dos minuts després que el jugador de futbol quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 85 (Tirita): Al minut 85, José Collferrer de futbol es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 59 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Zaqueo Escudeiro tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.