Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Penya Ciutadella C (1332742) - Apec (1592439) » 257578637: T29/J1/X

Liga 257578637 Información oficial sobre el partido 257578637 en Hattrick

02.01.2010 14:20:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 1 / X.2414 (170741)

Penya Ciutadella C Alineación oficial del equipo 'Penya Ciutadella C' en el partido 4 - 1 los barriletes F.C Alineación oficial del equipo 'los barriletes F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Penya Ciutadella C Alineación oficial del equipo 'Penya Ciutadella C' en el partido 3 - 2 los barriletes F.C Alineación oficial del equipo 'los barriletes F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,0 % 18,3 % 25,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Penya Ciutadella C

Goles Goles

  • 113 Minuto 42 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Ciutadella una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Quim Robirosa, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 42.
  • 121 Minuto 78 (Gol por el centro): Ciutadella va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 78 Alejandro Ybarra va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Ciutadella pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jesús Pinedo Acevedo va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Al minut 88 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Arttu Tarkkonen, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a Ciutadella.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 41 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): José Salazar va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 41. En Arttu Tarkkonen va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 221 Minuto 54 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jesús Pinedo Acevedo va estar a punt d'avançar els locals al minut 54 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Marc Salleras al minut 86 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan José Salazar va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Jesús Pinedo Acevedo de Ciutadella va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Isidro Montecelo de Ciutadella es va emportar una amonestació al minut 88 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 15 (Tirita): Al minut 15 de partit, el jugador Hernán Echenique de Ciutadella es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 24 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Isidro Montecelo probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

los barriletes F.C

Goles Goles

  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): Amb 40 minuts jugats, Giancarlo Frigerio de barriletes va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 16 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Sergio Segón, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 43, quan en Giancarlo Frigerio va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 270 Minuto 44 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Giancarlo Frigerio al minut 44 semblava entrar, però Marián Bula va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paulino Liñeira.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 77 (Tirita): Era el minut 77 quan després d'una dura entrada, el jugador Oldřich Čuri de barriletes s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Rubén Pardo no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.
  • 305 Minuto 53 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Paulino Liñeira, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.