Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CASTULO (31044) - F.C Llagosta (1419031) » 257574649: T29/J12/X

Liga 257574649 Información oficial sobre el partido 257574649 en Hattrick

20.03.2010 14:20:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 12 / X.2342 (170669)

Añorga KKE Alineación oficial del equipo 'Añorga KKE' en el partido 7 - 0 F.C Llagosta Alineación oficial del equipo 'F.C Llagosta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Añorga KKE Alineación oficial del equipo 'Añorga KKE' en el partido 6 - 0 F.C Llagosta Alineación oficial del equipo 'F.C Llagosta' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Añorga KKE

Goles Goles

  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): Corria el minut 35 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Felipe Guiluz, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 40, el Añorga va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Pol Forné, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 0.
  • 133 Minuto 42 (Gol por la derecha): Alfonso Recio va incrementar l'avantatge de Añorga amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 141 Minuto 69 (Gol de contra por el centro): Añorga sabia com jugar al contraatac, i al minut 69, Alfonso Recio va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 4 - 0.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Añorga a 5 - 0. Alexis Elosu va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Añorga va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Miguel Martínez de Castro progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 0.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): En Daniel Gainzar va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 7 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Miquel Sau va estar a punt d'avançar els locals al minut 6 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Miguel Martínez de Castro va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 236 Minuto 84 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Paco Aynos no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Hilari Santmartí estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hilari Santmartí.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 10 (Tirita): Al minut 10 de partit, el jugador Aravo Torre Roxas de Añorga es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 091 Minuto 58 (Lesión leve): En Alberto Cortallo ocupà el lloc d'en Pol Forné al 58 minuts, dos minuts després que el jugador de Añorga quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

F.C Llagosta

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Silvio Mosqueira va marcar al minut 2 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pau Vich de Llagosta es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 72 del partit, Pau Vich de l'equip Llagosta, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.