Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Almogavers team (1590406) - matarrosa (309399) » 257572614: T29/J8/X

Liga 257572614 Información oficial sobre el partido 257572614 en Hattrick

20.02.2010 14:20:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 8 / X.2306 (170633)

Real Oviedo C.T. Alineación oficial del equipo 'Real Oviedo C.T.' en el partido 1 - 0 Satrosnos Alineación oficial del equipo 'Satrosnos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Oviedo C.T. Alineación oficial del equipo 'Real Oviedo C.T.' en el partido 4 - 0 Satrosnos Alineación oficial del equipo 'Satrosnos' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Oviedo C.T.

Goles Goles

  • 119 Minuto 42 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Toni Pérez Mínguez va treure un córner llarg cap al segon pal que en Felix Alcalde, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31 es va veure una gran oportunitat per a Oviedo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Silvestre Bustamante, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Pablo Catón va estar a punt d'avançar els locals al minut 34 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Vladimir Vukojević va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Pablo Catón! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): El jugador local Silvestre Bustamante per poc que no incrementa el marcador al minut 60. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ari Andresen va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 40 (Tirita): Al minut 40 de partit, el jugador Silvestre Bustamante de Oviedo es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Satrosnos

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, un refús desafortunat de Matija Mujakič, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Daniel Barba no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): Satrosnos van sortir al contraatac amb encert al minut 68, però Pedro De la Villa no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 260 Minuto 81 (Ocasión de falta): El jugador visitant Gino Delen va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 81 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pedro De la Villa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 78 (Tirita): Passats 78 minuts de joc, en Iteb Bedoui de Satrosnos va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.