Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los cubellencos (1371272) - Qnit beach C.F. (119365) » 257562206: T29/J10/X

Liga 257562206 Información oficial sobre el partido 257562206 en Hattrick

06.03.2010 14:20:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 10 / X.2120 (170447)

Destructor Team Alineación oficial del equipo 'Destructor Team' en el partido 1 - 1 Yudo team Alineación oficial del equipo 'Yudo team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Destructor Team Alineación oficial del equipo 'Destructor Team' en el partido 1 - 1 Yudo team Alineación oficial del equipo 'Yudo team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,2 % 33,8 % 38,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Destructor Team

Goles Goles

  • 112 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34, Łukasz Świątkowski va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Destructor va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 64 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jorge Corvera ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Łukasz Świątkowski de Destructor es va emportar una amonestació al minut 10 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Vivas Guerrero de Destructor la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Francisco del Amo de Destructor va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 83 (Tirita (médico)): Łukasz Świątkowski va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Destructor es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 48 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Esteban Murillo va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Yudo team

Goles Goles

  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Yudo prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Faxildo das Casarizas.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Al minut 18, un refús desafortunat de Ludovic Métois, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Horst Heylen no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Yudo a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Francisco Alberca va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): El Yudo va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 62, però en Sică Tene va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 82 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Alan Seuanes s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): Després de 84 minuts jugats, Horst Heylen es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Silvestre Presas.