Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ultras Barbaros (779244) - Juventus de Reus (1587769) » 257553959: T29/J6/X

Liga 257553959 Información oficial sobre el partido 257553959 en Hattrick

06.02.2010 14:15:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 6 / X.1973 (167228)

danete Alineación oficial del equipo 'danete' en el partido 2 - 5 Juventus de Reus Alineación oficial del equipo 'Juventus de Reus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
danete Alineación oficial del equipo 'danete' en el partido 0 - 9 Juventus de Reus Alineación oficial del equipo 'Juventus de Reus' en el partido
Tiene suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

danete

Goles Goles

  • 136 Minuto 49 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Janne Larsson encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Amadeu Vilallonga anotar per a danete el 1 - 2. Millor no veure'n la repetició.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 17 (Lesión leve): Antonio Vicente Collado de danete va abandonar el terreny de joc després de 17 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Remi Traver va entrar en el seu lloc.

Juventus de Reus

Goles Goles

  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): Amb 32 minuts jugats, Marcello Covino de Juventus va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Berke Hamil va aprofitar un error defensiu al minut 39, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Juventus.
  • 182 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Enrique Olarra, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 60 (Gol por el centro): Anthony Hautin de Juventus va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 60. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 109 Minuto 61 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Janne Larsson després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de danete Enrique Montiel, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 2 - 4.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71, Hugo Vadillo va augmentar l'avantatge de Juventus a 2 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Juan Olavarrieta de Juventus, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 11, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 274 Minuto 30 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 30 la va desaprofitar Anthony Hautin de Juventus, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 285 Minuto 64 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Juventus a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en José Adelino Cândido va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Marcello Covino de Juventus es va guanyar la targeta groga merescudament.