Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

la piña fc (1456962) - you're die (1417835) » 257552306: T29/J13/X

Liga 257552306 Información oficial sobre el partido 257552306 en Hattrick

27.03.2010 14:15:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 13 / X.1943 (167198)

la piña fc Alineación oficial del equipo 'la piña fc' en el partido 3 - 0 you're die Alineación oficial del equipo 'you're die' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
la piña fc Alineación oficial del equipo 'la piña fc' en el partido 3 - 0 you're die Alineación oficial del equipo 'you're die' en el partido
Tiene un resultado normal 2.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

la piña fc

Goles Goles

  • 119 Minuto 10 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Lopo Carnota va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 0 al minut 10.
  • 133 Minuto 48 (Gol por la derecha): piña va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Øistein Hammervold va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69, piña va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Stefano Leuzzi, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Al minut 12, Elvinas Fidleris gairebé va marcar per a piña des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): En Lucas Daniel Gamboa, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Øistein Hammervold, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30, Porter Gillis gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Javier Vicioso va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Lucas Daniel Gamboa. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de piña a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Øistein Hammervold va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El piña ho intentava per la dreta per mitjà de Øistein Hammervold, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mik Kirkegaard de piña amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Stefano Leuzzi de piña es va emportar una amonestació al minut 29 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mik Kirkegaard va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que piña va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Øistein Hammervold de piña va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

you're die

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 68 (Lesión leve): En Juan Borras ocupà el lloc d'en Alberto Rubio de Barrio al 68 minuts, dos minuts després que el jugador de youre quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 78 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Ignacio Pío va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Maruny Rosaleda.
  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): youre va fer una substitució al minut 80. Javier Vicioso va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Víctor Campo.