Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.C.D DEPORTIVO (PONTEDEUME) (30782) - MADOS (117929) » 257545532: T29/J13/X

Liga 257545532 Información oficial sobre el partido 257545532 en Hattrick

27.03.2010 14:15:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 13 / X.1822 (167077)

Portland Alcala Alineación oficial del equipo 'Portland Alcala' en el partido 4 - 3 f.c. san roque de lepe Alineación oficial del equipo 'f.c. san roque de lepe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Portland Alcala Alineación oficial del equipo 'Portland Alcala' en el partido 4 - 0 f.c. san roque de lepe Alineación oficial del equipo 'f.c. san roque de lepe' en el partido
Tiene un resultado normal 4.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Portland Alcala

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Portland contenien la respiració mentre en Eduardo Entenza s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 113 Minuto 35 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Portland una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Alejandro Eguilaz, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 35.
  • 116 Minuto 61 (Gol evento especial rápido + pase): Alejandro Iparraguirre va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Raúl Sarmiento, que no va fallar i va marcar el 3 - 2.
  • 123 Minuto 72 (Gol por la derecha): Portland s'avançava al marcador al minut 72, després d'un rebot que va caçar en Alejandro Eguilaz per la banda dreta de l'atac local. El 4 - 3 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Raúl Sarmiento una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 25, però una magnífica aturada de Òscar Gallemí va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Eduardo Entenza va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Portland se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32, Felip Mahiques quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Portland enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Alejandro Eguilaz va estar a punt d'avançar els locals al minut 58 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alejandro Eguilaz.

f.c. san roque de lepe

Goles Goles

  • 164 Minuto 28 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Gabriel Dabau marqués l'empat. Al minut 28 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 143 Minuto 31 (Gol de contra por la derecha): El jugador José Vicente de Rada de roque es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 2 d'un ràpid contraatac.
  • 163 Minuto 66 (Gol por la derecha): Al minut 66 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 3 - 3 mitjançant un bon xut de David Lancia que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Jano Encinas quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, José Vicente de Rada de roque va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Roxerio Sulleiro de roque va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.