Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

At Bocata Jamon (1583048) - CDF Los Labrantes (1460302) » 257543036: T29/J5/X

Liga 257543036 Información oficial sobre el partido 257543036 en Hattrick

30.01.2010 14:15:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 5 / X.1778 (167033)

At Bocata Jamon Alineación oficial del equipo 'At Bocata Jamon' en el partido 1 - 2 loa galaicos Alineación oficial del equipo 'loa galaicos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
At Bocata Jamon Alineación oficial del equipo 'At Bocata Jamon' en el partido 1 - 2 loa galaicos Alineación oficial del equipo 'loa galaicos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,3 % 3,7 % 78,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

At Bocata Jamon

Goles Goles

  • 124 Minuto 4 (Gol de penalti): Corria el minut 4, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Bocata s'avançava en el marcador després que en Josep Oromí xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 109 Minuto 20 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Raúl Ramos va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Jesús Osorio Chacón va aprofitar el regal, anotant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Bocata a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Adrián Montes de Oca va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Manolo Roches de Bocata va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 35 (Tirita): Al minut 35, Víctor Imaz de Bocata es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 094 Minuto 75 (Tirita (médico)): Raúl Ramos va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, OK potente): Josep Oromí no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

loa galaicos

Goles Goles

  • 173 Minuto 84 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Jesús Osorio Chacón va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 24 (Ocasión de contra de falta): galaicos van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 24 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Ala Laribi no va ser gens encertat.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Jaime Soria Sancho, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 28 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Walenty Kaleja.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 25 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Jesús Osuna no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.