Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CCAA ORENSE UNION (778265) - Real Madrid t0 (1430981) » 257542525: T29/J3/X

Liga 257542525 Información oficial sobre el partido 257542525 en Hattrick

16.01.2010 14:15:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 3 / X.1769 (167024)

R.C.D. Gassó Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Gassó' en el partido 0 - 3 altruistas Alineación oficial del equipo 'altruistas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
R.C.D. Gassó Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Gassó' en el partido 2 - 1 altruistas Alineación oficial del equipo 'altruistas' en el partido
Tiene mala suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,8 % 1,4 % 13,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C.D. Gassó

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): R.C.D. va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 2 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Alexandre Durães ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Carl O'Hagan del R.C.D. ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 212 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Alexandre Durães va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Bert Fabra hauria d'haver estat gol al minut 26 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 239 Minuto 79 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Morten Frisgaard va servir per deixar enrere el gegant Horacio Forlan al minut 79, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 200 Minuto 83 (Ocasión de falta): Arno Durstberger va xutar una falta al minut 83 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.
  • 203 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): R.C.D. va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Marwane Gerbaud va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Teodoro Callo va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

altruistas

Goles Goles

  • 118 Minuto 21 (Gol evento especial córner peinado): En Daniël Blanken entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al altruistas, un peu providencial d'en Wilhelm Migneot va situar el 0-1 al panell digital.
  • 140 Minuto 48 (Gol de contra de falta): altruistas va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Necmettin Tevfik Nizam la va transformar en el 0 - 2.
  • 143 Minuto 84 (Gol de contra por la derecha): El jugador Wilhelm Migneot de altruistas es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 3 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 88 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 88 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Daniël Blanken, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 26 (Lesión leve): altruistas va fer una substitució al minut 26. Ignacio Arnalich va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Horacio Forlan.