Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. CADENASBERCIANO (117881) - Capitán Canalla (1418678) » 257529677: T29/J11/X

Liga 257529677 Información oficial sobre el partido 257529677 en Hattrick

13.03.2010 14:15:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 11 / X.1539 (166794)

U.D. CADENASBERCIANO Alineación oficial del equipo 'U.D. CADENASBERCIANO' en el partido 0 - 4 Capitán Canalla Alineación oficial del equipo 'Capitán Canalla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
U.D. CADENASBERCIANO Alineación oficial del equipo 'U.D. CADENASBERCIANO' en el partido 0 - 5 Capitán Canalla Alineación oficial del equipo 'Capitán Canalla' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. CADENASBERCIANO

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): En Juan Benjumea va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Arnoldo Barbazán de CADENASBERCIANO va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pau Postius de CADENASBERCIANO es va emportar una amonestació al minut 76 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ignacio Sepúlveda de CADENASBERCIANO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Alexis Caxiao.
  • 302 Minuto 79 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Ignacio Sepúlveda no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

Capitán Canalla

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Germà Mayals va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Diego Manias va augmentar l'avantatge de Capitán a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en David Bravo de Capitán l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 36 de partit.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): David Bravo va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 69, i va fer pujar el 0 - 4 per a Capitán.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 29 (Ocasión evento especial extremo + rematador): José María Rull estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Higini Turch, als 29 minuts, va fallar per ben poc.
  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del CADENASBERCIANO. La jugada d'estratègia del Capitán per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en José María Rull va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Germà Mayals es va quedar sol davant del porter, al minut 82. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Rocky Scheitz després de 86 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Martín Castropol va poder desviar-lo a córner.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): Després de 88 minuts jugats, David Bravo es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Antonio Vallabriga.