Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

tin rojos (1457529) - U.e. Espirall (118163) » 257529082: T29/J3/X

Liga 257529082 Información oficial sobre el partido 257529082 en Hattrick

16.01.2010 14:15:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 3 / X.1529 (166784)

xabierren lagunak Alineación oficial del equipo 'xabierren lagunak' en el partido 7 - 0 Los morillos Alineación oficial del equipo 'Los morillos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
xabierren lagunak Alineación oficial del equipo 'xabierren lagunak' en el partido 3 - 0 Los morillos Alineación oficial del equipo 'Los morillos' en el partido
Tiene mucha potra 2.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

xabierren lagunak

Goles Goles

  • 124 Minuto 35 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 35 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Fernando Bejega llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 142 Minuto 41 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Aparicio Cambela de xabierren va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 0 al marcador.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 44 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de xabierren. A fi d'aconseguir el 3 - 0, van tocar-la en curt per tal que Rodger Schmeer xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): xabierren va augmentar la diferència quan José Hoz Mulero no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 136 Minuto 55 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de César Azpeitia va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En José Hoz Mulero se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 5 - 0 al minut 55 per a xabierren.
  • 134 Minuto 60 (Gol de penalti): Als 60 minuts de joc, els nois de xabierren van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Fernando Bejega augmentant l'avantatge per als locals: 6 - 0.
  • 134 Minuto 62 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de xabierren al minut 62, que va llançar ajustat al pal en Fernando Bejega. 7 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Alejandro Cabrera va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de xabierren se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Fernando Bejega, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 236 Minuto 44 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hernán Emasabel es va comportar com un juvenil al minut 44 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 47 quan Pau Guitart de xabierren gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Passaven 81 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Pau Guitart va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Fernando Bejega de xabierren va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Los morillos

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Mauro Bujeda va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.
  • 302 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Ernesto José Grau no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.