Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fc bob esponja (1367990) - convictos fc (436471) » 257528266: T29/J8/X

Liga 257528266 Información oficial sobre el partido 257528266 en Hattrick

20.02.2010 14:15:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 8 / X.1514 (166769)

piscina! Alineación oficial del equipo 'piscina!' en el partido 2 - 3 convictos fc Alineación oficial del equipo 'convictos fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
piscina! Alineación oficial del equipo 'piscina!' en el partido 2 - 4 convictos fc Alineación oficial del equipo 'convictos fc' en el partido
Tiene un resultado normal 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,2 % 2,9 % 79,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

piscina!

Goles Goles

  • 119 Minuto 2 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip piscina! va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Marçal Pastor va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 137 Minuto 43 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 43 en Noel Gabaldón va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Marçal Pastor podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 2 - 0 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38, Saïd Khalifa gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Franck Kirch va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de José María Regidor va estar a punt d'acabar en gol al minut 73, però el porter visitant Franck Kirch va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Òscar Aguarta de piscina! va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): Després de 44 minuts jugats, Kuba Cyluk es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Gonzalo Cardo.
  • 091 Minuto 56 (Lesión leve): Ventura Estalella de piscina! va abandonar el terreny de joc després de 56 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Cristòfor Mesquer va entrar en el seu lloc.

convictos fc

Goles Goles

  • 152 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44, convictos va reduir l'avantatge rival a 2 - 1, quan Juan Luis Góngora va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 163 Minuto 64 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 64 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Juan Luis Góngora.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Joseph England, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Nasi Delfó quasi aconsegueix empatar per convictos al minut 14, però Santiago Solar va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 262 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28 Ander Varela va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Santiago Solar va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 273 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Ander Varela va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Santiago Solar, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.