Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

vinarosenc c.f (313582) - Dark Legends (1434535) » 257524266: T29/J3/X

Liga 257524266 Información oficial sobre el partido 257524266 en Hattrick

16.01.2010 14:15:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 3 / X.1443 (166698)

vinarosenc c.f Alineación oficial del equipo 'vinarosenc c.f' en el partido 1 - 1 Individual x visor Team Alineación oficial del equipo 'Individual x visor Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
vinarosenc c.f Alineación oficial del equipo 'vinarosenc c.f' en el partido 6 - 0 Individual x visor Team Alineación oficial del equipo 'Individual x visor Team' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 6.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vinarosenc c.f

Goles Goles

  • 111 Minuto 50 (Gol por el centro): Jesús Girón Pérez s'emportà una gran ovació del públic local al minut 50, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Maurice van der Harst va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de vinarosenc va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Juan Aberasturi va sortir per sobre el travesser.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): vinarosenc va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Maurice van der Harst va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Iván Chopieta.
  • 222 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): vinarosenc va estar a punt de posar-se per davant al minut 65 però Luis Lopez García va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Benedicto Fernández-Sacristan va estar a punt d'acabar en gol al minut 70, però el porter visitant Iván Chopieta va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 16 (Lesión leve): vinarosenc va fer una substitució al minut 16. Raúl Garcés va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Marcelino Gilete.

Individual x visor Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 49 (Gol por la derecha): Al minut 49 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Adrián Cejudo que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Al minut 17 de partit, Adrián Cejudo quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Enrique Pérez de Individual, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 62, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 218 Minuto 67 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Individual Raúl Platas quasi marca al minut 67 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Adrián Cejudo l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sergio Ruano de Individual la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 58 (Lesión leve): David Ternero de Individual va abandonar el terreny de joc després de 58 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Raúl Platas va entrar en el seu lloc.