Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sector montserratina u.d. (1580839) - Critycal FC (796522) » 257524250: T29/J13/X

Liga 257524250 Información oficial sobre el partido 257524250 en Hattrick

27.03.2010 14:15:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 13 / X.1442 (166697)

sector montserratina u.d. Alineación oficial del equipo 'sector montserratina u.d.' en el partido 6 - 0 CyC Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'CyC Club de Fútbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
sector montserratina u.d. Alineación oficial del equipo 'sector montserratina u.d.' en el partido 5 - 0 CyC Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'CyC Club de Fútbol' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sector montserratina u.d.

Goles Goles

  • 108 Minuto 2 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Sascha Schwarzwald encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Krijn Sténier només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 0.
  • 132 Minuto 4 (Gol por la izquierda): En Ron Lomholt va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de montserratina va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Arnau Costa progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): Amb 63 minuts jugats, en Krijn Sténier va augmentar l'avantatge de montserratina a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): montserratina va augmentar la diferència quan Jozef Eberhard no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 0.
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): Arnau Costa va incrementar l'avantatge de montserratina amb el 6 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Manuel López va estar a punt de sentenciar el partit al minut 37, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 236 Minuto 38 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Alejandro López Lamadrid haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a montserratina al minut 38.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Krijn Sténier de montserratina es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 89 (Lesión): Arnau Costa va sortir coix del terreny de joc, substituït per Hadi Hepşen. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

CyC Club de Fútbol

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Gidi Edri va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Franck Paillier no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 252 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): CyC C.F. va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 89 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 10, Modest Adalid de CyC C.F. va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 50 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 50 de partit, Modest Adalid de CyC C.F. va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gerardo Onieva Mira es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gidi Edri de CyC C.F. amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 26 (Lesión leve): En Gerardo Onieva Mira ocupà el lloc d'en Tzach Twily al 26 minuts, dos minuts després que el jugador de CyC C.F. quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): Després de 71 minuts jugats, Palle Rønnov es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Aparicio Meixueiro.