Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Critycal FC (796522) - sector montserratina u.d. (1580839) » 257524209: T29/J2/X

Liga 257524209 Información oficial sobre el partido 257524209 en Hattrick

09.01.2010 14:15:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 2 / X.1442 (166697)

CyC Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'CyC Club de Fútbol' en el partido 2 - 3 sector montserratina u.d. Alineación oficial del equipo 'sector montserratina u.d.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
CyC Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'CyC Club de Fútbol' en el partido 6 - 0 sector montserratina u.d. Alineación oficial del equipo 'sector montserratina u.d.' en el partido
Es un cenizo 5.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CyC Club de Fútbol

Goles Goles

  • 112 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del CyC C.F. s'esgargamellaven dempeus per esperonar Waldemar Garbaciak que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 40 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 111 Minuto 73 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Francisco Ulloa Zúñiga va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. CyC C.F. empatava el partit, 2 a 2, al minut 73.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): CyC C.F. va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Francisco Ulloa Zúñiga en un 1 contra 1 amb el porter Álex Ros Ramis, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 39 (Tirita): Era el minut 39 quan després d'una dura entrada, el jugador Lokman Engin de CyC C.F. s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

sector montserratina u.d.

Goles Goles

  • 138 Minuto 14 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Marçal Vilaregut la va rematar Txevi Escabia amb una magnífica volea que va fer pujar per a montserratina el 0 - 1.
  • 118 Minuto 69 (Gol evento especial córner peinado): montserratina va aconseguir el 1 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Aldo Frediani, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Soriano Sánchez que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 119 Minuto 84 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Arnau Costa sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Marc Montllor que, efectivament, va fer pujar el 2 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del montserratina van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Marc Montllor, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 236 Minuto 43 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Tsurayuki Iwahara haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a montserratina al minut 43.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 41 (Tarjeta roja directa): Al minut 41, Manuel López de montserratina va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.