Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cabras locas (122473) - :F.C BARCELONA: (437494) » 257516511: T29/J10/X

Liga 257516511 Información oficial sobre el partido 257516511 en Hattrick

06.03.2010 14:15:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 10 / X.1304 (166559)

U.D Tegueste Alineación oficial del equipo 'U.D Tegueste' en el partido 1 - 2 el parreta Alineación oficial del equipo 'el parreta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
U.D Tegueste Alineación oficial del equipo 'U.D Tegueste' en el partido 2 - 2 el parreta Alineación oficial del equipo 'el parreta' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,4 % 29,7 % 42,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D Tegueste

Goles Goles

  • 103 Minuto 78 (Gol por la derecha): Passava el minut 78 del matx, quan l'atent Àlex Rubinat va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Àlex Rubinat no oblidarà el que li va passar durant el minut 38. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 202 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Diego Villavedón va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 41 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 212 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Àlex Rubinat va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Raúl Becerra.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 69 (Lesión leve): Diego Villavedón de Tegueste va abandonar el terreny de joc després de 69 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Saturio Arcenegui va entrar en el seu lloc.
  • 094 Minuto 72 (Tirita (médico)): Julià Tàrrega es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 094 Minuto 74 (Tirita (médico)): Rubén Guerendain va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

el parreta

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en José Francisco Abejaro que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a parreta.
  • 138 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): Manuel Canciller estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Rafael Alberto Estigarribia va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 2 al minut 29.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de parreta, l'equip va recuperar la pilota al minut 33 i va contraatacar. En Rafael Alberto Estigarribia va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35 de partit, Pascual Louzán va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 280 Minuto 82 (Ocasión de falta): Ettore Angelini va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Pascual Louzán que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86, el parreta va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Rafael Alberto Estigarribia s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José Francisco Abejaro de parreta amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Radu Mihail de parreta va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pascual Louzán de parreta la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.