Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC SAN JOSE (439405) - F.C.Nakistor (991814) » 257516468: T29/J13/X

Liga 257516468 Información oficial sobre el partido 257516468 en Hattrick

27.03.2010 14:15:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 13 / X.1303 (166558)

Jackhon club Alineación oficial del equipo 'Jackhon club' en el partido 0 - 7 Compos UPL Alineación oficial del equipo 'Compos UPL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Jackhon club Alineación oficial del equipo 'Jackhon club' en el partido 0 - 6 Compos UPL Alineación oficial del equipo 'Compos UPL' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jackhon club

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pedro Claret es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Aleix Bellera de Jackhon es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 73 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Àlvar Bala, jugador de Jackhon, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 73. Diego Zarzalejos, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Compos UPL

Goles Goles

  • 185 Minuto 8 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Jackhon. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Fré Van Kets la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Compos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 8.
  • 181 Minuto 14 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Fré Van Kets de Compos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 14 de partit.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37, un xut de Kristo Lepik des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 55 (Gol por el centro): Al minut 55, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Giuseppe Lucullo va augmentar l'avantatge de Compos a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al 74 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Compos augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Jonás Formidero es rifés el porter i marqués el 0 - 5.
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 87 de partit va donar a Compos l'avantatge per 0 - 6. Nimrod Brickman en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 87, Compos va augmentar el seu avantatge a 0 - 7, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Eustoquio Val Pascual.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 12 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Fré Van Kets després de 12 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Àlvar Bala va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Raúl Paynel, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 30 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Compos va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Compos van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Pep Borrell va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Jonás Formidero quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Diego Zarzalejos, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gian Franco Di Cicco de Compos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nimrod Brickman de Compos es va emportar una amonestació al minut 57 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 13 (Evento clima: sol, OK técnico): Nimrod Brickman semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.