Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

laurayfran f.c (794370) - Black Leg Ham C.F. (122606) » 257513593: T29/J9/X

Liga 257513593 Información oficial sobre el partido 257513593 en Hattrick

27.02.2010 14:15:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 9 / X.1252 (166507)

Molinos de Duero F.C Alineación oficial del equipo 'Molinos de Duero F.C' en el partido 2 - 1 Black Leg Ham C.F. Alineación oficial del equipo 'Black Leg Ham C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Molinos de Duero F.C Alineación oficial del equipo 'Molinos de Duero F.C' en el partido 3 - 0 Black Leg Ham C.F. Alineación oficial del equipo 'Black Leg Ham C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Molinos de Duero F.C

Goles Goles

  • 118 Minuto 57 (Gol evento especial córner peinado): Robert Bacon va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Molinos, Christian Cejudo, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 121 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Edmund Pawlaczek ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Molinos es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Al minut 15 es va veure una gran oportunitat per a Molinos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Amir Goren, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Molinos va estar a punt de posar-se per davant al minut 72 però Wladimir van Krimpen va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El Molinos ho intentava per la dreta per mitjà de Christian Cejudo, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87, Casimiro Carbo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Božo Burazer va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El jugador local Edmund Pawlaczek per poc que no incrementa el marcador al minut 89. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Božo Burazer va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Diego Bon es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44 de partit, Diego Bon de Molinos va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Wladimir van Krimpen.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Robert Bacon de Molinos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Wladimir van Krimpen va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Molinos va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Carles Burjons, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 305 Minuto 87 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Amir Goren, en lloc de córrer, relliscava.

Black Leg Ham C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 29 minuts, el tirador de faltes del Black va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Jorge Toro Coronado, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Black la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44 Bruno Morard va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Boris Korakov, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.