Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

perezosos (1435740) - Nuevo gusanitos (772388) » 257513403: T29/J3/X

Liga 257513403 Información oficial sobre el partido 257513403 en Hattrick

16.01.2010 14:15:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 3 / X.1249 (166504)

perezosos Alineación oficial del equipo 'perezosos' en el partido 0 - 3 A.D. Los Realejos Alineación oficial del equipo 'A.D. Los Realejos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
perezosos Alineación oficial del equipo 'perezosos' en el partido 2 - 2 A.D. Los Realejos Alineación oficial del equipo 'A.D. Los Realejos' en el partido
Tiene mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,0 % 36,0 % 35,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

perezosos

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Óscar Gualba no s'ho podia creure.
  • 200 Minuto 39 (Ocasión de falta): perezosos va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 39, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 202 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): En Giuseppe Graziani de perezosos es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 72, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 202 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al 85, Garry Lacey hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Nicolai Skydsgaard. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alonso Orihuela de perezosos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 36 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del perezosos puguin veure en Francisco Jesús Montes jugant de nou; ja que al minut 36 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Fabián Callero el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 090 Minuto 74 (Tirita): Era el minut 74 quan després d'una dura entrada, el jugador Alonso Orihuela de perezosos s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 094 Minuto 78 (Tirita (médico)): Carlos Fernández Folguera va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 84 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Pedro Diosdado no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

A.D. Los Realejos

Goles Goles

  • 140 Minuto 21 (Gol de contra de falta): El porter de Realejos va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, David Torres Calvillo va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 143 Minuto 35 (Gol de contra por la derecha): Sarp Kurtar va marcar al minut 35 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 2.
  • 183 Minuto 54 (Gol por la derecha): Al minut 54, Realejos va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Nino Kudra, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): Realejos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 86, però Djehutmés Capuzzo va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José María Jiménez Levita de Realejos es va emportar una amonestació al minut 19 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Aronne Buffa de Realejos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Erwin Wiesen.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Colm Curtis de Realejos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a José María Jiménez Levita.