Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

estrellas goleadoras (1414829) - Sagarra fútbol sala (314965) » 257508901: T29/J12/X

Liga 257508901 Información oficial sobre el partido 257508901 en Hattrick

20.03.2010 14:15:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 12 / X.1168 (166423)

los peques 97 Alineación oficial del equipo 'los peques 97' en el partido 1 - 3 Futsal Castellar Alineación oficial del equipo 'Futsal Castellar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
los peques 97 Alineación oficial del equipo 'los peques 97' en el partido 5 - 2 Futsal Castellar Alineación oficial del equipo 'Futsal Castellar' en el partido
Es un cenizo 5.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,0 % 1,4 % 13,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los peques 97

Goles Goles

  • 119 Minuto 11 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip peques va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Felipe Porcel va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Venancio Feo de peques va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 286 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 59, un contraatac del peques no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Hipòlit Corretja perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hipòlit Corretja.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 74, Sergio Largacha de peques va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): En Marc Medina Arias ocupà el lloc d'en Eric Acebedo al 78 minuts, dos minuts després que el jugador de peques quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 25 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Sergio Sánchez va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Futsal Castellar

Goles Goles

  • 164 Minuto 39 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Alfredo Medina Soriano va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 173 Minuto 73 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 73, quan Esteban Escofet va posar els visitants FuTsaL per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Ignacio Aladro de FuTsaL va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 82. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 44 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ignacio Aladro ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): FuTsaL va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jorge Gil va desviar el xut final de Ignacio Aladro després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 69 (Ocasión por el centro): FuTsaL va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 69, quan Juan Luis Azpilicueta va quedar-se sol davant el porter Jorge Gil, però aquest va poder aturar el xut.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 35 (Tirita (médico)): Mortadelo Meira va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de FuTsaL es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 093 Minuto 40 (Lesión (no subst.)): Quan en Alfredo Medina Soriano es va retirar del terreny de joc al minut 40 per culpa del fort dolor que sentia al genoll, els aficionats de FuTsaL es van enfadar al veure que no podia ser substituït per cap company.