Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

atletico tronchacamas (1437533) - granainos fc (1437012) » 257508878: T29/J6/X

Liga 257508878 Información oficial sobre el partido 257508878 en Hattrick

06.02.2010 14:15:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 6 / X.1168 (166423)

atletico tronchacamas Alineación oficial del equipo 'atletico tronchacamas' en el partido 5 - 1 granainos fc Alineación oficial del equipo 'granainos fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
atletico tronchacamas Alineación oficial del equipo 'atletico tronchacamas' en el partido 9 - 1 granainos fc Alineación oficial del equipo 'granainos fc' en el partido
Es un cenizo 8.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atletico tronchacamas

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Al minut 14 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Greger Gustavsson ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, tronchacamas es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 16 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Bertie Weyand es va introduir dins la defensa central al minut 16, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 17 (Gol por la izquierda): En Jesús Ginesta va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan tronchacamas va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Ricardo Irala des de dins de l'àrea.
  • 130 Minuto 67 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Serafino Zambianchi va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 67 el resultat passava a ser de 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Jorge Esperun del tronchacamas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El jugador local Mario Bucher per poc que no incrementa el marcador al minut 76. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Abel Oriol Durán va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ricardo Irala de tronchacamas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 48 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Jesús Ginesta, el jugador de tronchacamas va ser expulsat al minut 48.

granainos fc

Goles Goles

  • 152 Minuto 81 (Gol por la izquierda): El 5 - 1 el va apuntar al seu compte particular Nicolás Manzanaro de granainos després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jesús Estébanez que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 205 Minuto 72 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de David Casp de granainos va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Juan Luis Edígoraz al minut 72 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 24 (Tirita (médico)): Abel Oriol Durán va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.