Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nea (31012) - super toquero (1584352) » 257506276: T29/J13/X

Liga 257506276 Información oficial sobre el partido 257506276 en Hattrick

27.03.2010 14:15:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 13 / X.1121 (166376)

Nea Alineación oficial del equipo 'Nea' en el partido 1 - 1 Dream_sweet Alineación oficial del equipo 'Dream_sweet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Nea Alineación oficial del equipo 'Nea' en el partido 4 - 0 Dream_sweet Alineación oficial del equipo 'Dream_sweet' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nea

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 24 gràcies a la jugada de Nacho Colom, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Javier Colín va estar a punt de sentenciar el partit al minut 34, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35, Haníbal Baiñas gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Arnau Armenteros va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 82 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de David Yurre, el jugador de Nea va ser expulsat al minut 82.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 22 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Pedro Churruca va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en David Yurre.

Dream_sweet

Goles Goles

  • 160 Minuto 74 (Gol de falta): Dream_sweet, al minut 74, van igualar el marcador a 1 - 1 gràcies a un bon llançament de falta de Bermudo Ruiz Díaz.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 26 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ramón Campos no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Modesto Masó estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Dream_sweet va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Luis Cascante, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pablo Echarri de Dream_sweet va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Manuel Sáez de Dream_sweet la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Modesto Masó de Dream_sweet es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 67 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Modesto Masó de Dream_sweet per doble groga al minut 67.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 31 (Tirita): Passats 31 minuts de joc, en Modesto Masó de Dream_sweet va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 095 Minuto 83 (Lesión): El jugador de Dream_sweet Manuel Sáez va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Rafael Garde va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): En Simón Manso ocupà el lloc d'en Rafael Garde al 88 minuts, dos minuts després que el jugador de Dream_sweet quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 85 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Pablo Echarri, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.