Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Javiquete FCB (995257) - la resistencia. (988656) » 257503695: T29/J12/X

Liga 257503695 Información oficial sobre el partido 257503695 en Hattrick

20.03.2010 14:15:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 12 / X.1075 (166330)

Bielix Team Alineación oficial del equipo 'Bielix Team' en el partido 4 - 4 Pardinyes Lleida Alineación oficial del equipo 'Pardinyes Lleida' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bielix Team Alineación oficial del equipo 'Bielix Team' en el partido 2 - 0 Pardinyes Lleida Alineación oficial del equipo 'Pardinyes Lleida' en el partido
Tiene suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,9 % 0,3 % 6,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bielix Team

Goles Goles

  • 112 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28 del partit, el jugador Felipe Sevilla Lara de Bielix va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): Passats 31 minuts, Valeriano Loinaz, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Bielix es posava per davant!
  • 121 Minuto 47 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Telmo Abolafio, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Bielix se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 47.
  • 113 Minuto 79 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Sergio Nájera de Bielix va aconseguir igualar el partit al minut 79, davant l'alegria dels aficionats: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Valeriano Loinaz va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Bielix se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Fernando Muñoz Mora de Bielix va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): Darío da Seara de Bielix va abandonar el terreny de joc després de 32 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Eutelo Saavedra va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 35 (Tirita): Al minut 35 de partit, el jugador Telmo Abolafio de Bielix es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Pardinyes Lleida

Goles Goles

  • 172 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Pardinyes va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 27. Ignasi Vilatimó va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): En Lluís Tarrades entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Pardinyes, un peu providencial d'en Ladislau Cadaviz va situar el 2-2 al panell digital.
  • 163 Minuto 65 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 65 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Beppe De Gregorio.
  • 173 Minuto 75 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Gregor Ilardi va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 63 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Eutelo Saavedra no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Fernando Basaez estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.